РОЗБІР З ТВЕРДИМ РЕЗУЛЬТАТОМ
Як експерту створити своє Наставництво і продавати на чеки від $1 000 через секретну технологію Діагностик?
Якщо ти зараз читаєш цю статтю ти експерт, якого ніхто не знає і ти не заробляєш мільйон в місяць. Ти тільки мрієш про свій Онлайн-продукт, але нічого не робиш щоб його запустити. Чому ж так? Ти дивишся на блогерів і від однієї думки, що треба танцювати в сторіс тебе вивертає, адже ти не публічна людина і тебе немає бази підписників чи гарної квартири, яку можна транслювати в блозі…
В цій статті я тобі покажу, що заробляти гарні гроші можна:
без бази підписників
без танців в сторіс
без складних вебінарів
Це скрін з моєї платіжної системи - впевнений це твоя мрія, так давай зараз розберемося як робити її реальністю
Хто я взагалі такий і чому ти маєш довіряти саме мені?
Мене звати Андрій Чепік, я №1 в Україні по Холодним Автоворонкам, власник Вебінарної платорми Webinar Stars і автор унікальної системи “Оплати кожного дня”, яка дозволяє сотням експертів заробляти від $10 000 на місяць. Зараз не буде історії як я збирав бутилки чи як мені було тяжко, я пройшов свій шлях з нуля до першого мільйона доларів на своїх знаннях і хочу поділитися з тобою своїм досвідом.
За 7 років в Онлайн-бізнесі я зрозумів, що «Мрія кожного експерта: отримувати оплати кожного дня, а не жити від запуску до запуску!»
Саме на цьому будується моя методологія доведення учнів до результату. Давай розберемо по крокам, що саме тобі треба зробити, щоб запустити свій прибутковий Онлайн-курс чи Наставництво і легко заробляти на ньому від $10 000 на місяць.
Крок 1. Упакувати свої знання в Онлайн-наставництво з чеком від $500
Як це ми разом будемо робити: ти приходиш на індивідуальний розбір де ми розбираємо твій продукт, наповнення, програму та пакети участі.
Наприклад, як ми це зробили з Алексою Грін, вона експерт в монетизації блогу
Точка А: 500 000 грн. за місяць
Точка Б: 520 000 за 3 дні.
Ми переробили продукт, підняли чек в 3 рази і Саша заробила за перші 3 дні продажів як раніше за місяць!
Крок 2. Навчитися проводити Діагностики по моїй методології і продавати з конверсіями 30%+
Як це ми разом будемо робити: у мене є унікальна технологія, побудована на діагностичній карті, по якій клієнт продає “сам собі твій продукт”. Як кажуть мої клієнти “тепер це не продажа, це дуже велика цінність, коли клієнт сам готовий купувати продукт на великий чек”
Наприклад, як ми це зробили з Олексієм Кривим, він експерт в масштабуванні бізнесів
Олексій прийшов до мене на менторство за технологією діагностик продаж свого Наставництва на великі чекі. Вже на 4 день зробив продажу з чеком $10 000
Крок 3. Зробити міні-продукт з чеком 7-9$ в який для потенційного клієнта буде входити індивідуальний розбір (простими словами діагностика, з якої ти будеш продавати свій основний продукт)
Як це ми разом будемо робити: ні-ні, ми не будемо заробляти з “міні-продукту в лоб”, як вчать деякі експерти на ринку, це копійки. Я навчу тебе як заробляти великі гроші, адже заробіток криється не в міні-продукті, а в Основному продукті на чек $500+, який ти продаси з діагностики тому, хто купив твій міні.
Познайомся з Сашою Богдановим, він прийшов до мене взагалі без ніши. На Майстер-групі обрав навик заробітку на Міні-продуктах і робить їх експертам під ключ.
За перші 2 тижня заробив $12 000, масштабується, готує до запуску нові Автоворонки без ведення блогу
Хочеш також? Прямо зараз забронюй 2-х годинний індивідуальний розбір саме свого проекту.
Крок 4. Налаштувати на міні-продукт рекламу і отримати перших клієнтів на діагностики, з якої продати клієнту своє Наставництво з чеком від $500
Як це ми разом будемо робити: у мене є своя методологія налаштування реклами без зливу бюджету. Це дуже унікальна тема, яку ми розбираємо покроково, щоб у моїх учнів був результат. Мені дуже приємно, що на Майстер-группу до мене приходять досвідчені Таргетологи лідери ринку і якраз цьому навчаються.
До мене прийшов Нікіта, продюсер. Який вирішив бути за кадром і продюсувати Експерта з заробітку через Телеграм-канали.
Зразу навчився діагностикам і заробив перші $6 000 з повного нуля. На діагностики він збирає людей з міні-продукту за $7
Крок 5. Масштабуватися, запускати 12 автоворонок, по яким я даю своїм учням готові шаблони
Наприклад, Мікровебінарна воронка без проведення вебінару і страху виступати або Самоокупна воронка з серії відео без складних зйомок.
Як тобі такий план? Де ти зможеш запустити своє Наставництво і продавати через Діагностики на великі чеки? Впевнений, що ти вже розумієш, які тут великі гроші і тобі вже кортить почати заробляти. Я запрошую тебе на Індивідуальний розбір, на якому ми складемо твій покроковий план з твоєї «Точки А» в «Точку Б».
Вартість моєї консультації стартує від $2000 за годину, але ти можеш отримати 2-х годинний персональний розбір від мене чи моєї команди по ціні бізнес-ланча, всього за 390 грн. Натисни кнопку нижче, оплати розбір і обери зручний для себе час😊
Як буде проходити твій Індивідуальний розбір?
  1. Аналіз і знайомство. Розбираємо те, що заважає тобі зробити сильний ріст
  2. Продуктова лінійка. Що саме тобі продавати, щоб завжди бути в плюсі?
  3. Колесо баланса. Розуміємо в якій стадії знаходиться проект.
  4. Інструменти твого росту Х3-Х10. Мої секретні інструменти, що допоможуть зробити сильний ріст в грошах
  5. Фінансова модель твого заробітку. Розрахуємо на калькуляторі заробіток
Результатом розбору буде чіткий покроковий план, що саме тобі зробити, щоб зі своєї «Точки А» в доході переміститися в «Точку Б». Бронюй прямо зараз.
🎁Подарунком, я хочу дати тобі цінні бонуси:
💸ТОП-100 ніш для запуску Онлайн-курсу на $100 000
🎬 Розбір моєї Мікровебінарної воронки: $130 000 за 30 днів
Я хочу працювати тільки з рішучими, хто дійсно хоче запакувати свої знання в прибутковий Онлайн-курс і отримувати оплати кожного дня. Тому прямо зараз нажми на кнопку і зробити оплату. Може вже достатньо мріяти і пора діяти?
Давай подивимося результати моїх учнів, які вже пройшли розбір і заробляють дуже гарні гроші
ВОЛОДИМИР ЧЕРКАСОВ
курси по таргету
іван чайка
Україна, Одеса
АННА ЛАВРУСЕНКО
КУРСИ ПО SMM
Андрій вакуленко
продюсер ніші бьюті
олександр горбач
Україна, Київ
анастасія шеремет
курси по smm
ОЛЬГА ЄРМІЛОВА
Україна, Київ
Інна Арт, Київ
Україна, Київ
Олег Кіктенко
Україна, Одеса
Марат Бахтаєв
Казахстан
savvy schooL
Україна, Київ
ОЛЕКСІЙ КРИВИЙ
PR+, масштабування бізнесів